Diensten

Projectontwikkeling

Naast het ontwikkelen en realiseren van projecten voor eigen rekening en risico wordt Nikkessen Projecten ook vaak ingehuurd om in opdracht van derden en op tijdelijke basis projecten te ontwikkelen.

Deze worden altijd met dezelfde inzet en enthousiasme aangepakt alsof het een eigen ontwikkeling betreft. Voorbeelden zijn de IJsseltoren in Zwolle en de 333 woningen in Kudelstaart en recent het masterplan voor ca. 150 woningen in Uitgeest.

Advisering

Analyseren van vraagstukken, locatie-onderzoeken voor bedrijfshuisvesting; haalbaarheidsonderzoeken; het uitbrengen van advies; trouble-shooting, een schaduw-stiko maken. Dit soort meedenken kan vaak in korte tijd veel helderheid brengen.

Procesmanagement

Efficiënt overleg en heldere communicatie zijn de hoekstenen van goed proces- en projectmanagement. Een grote kennis van procedures en participatietrajecten leidt tot zorgvuldige processen, zonder onnodige vertragingen.

Coaching

Het vak van vastgoedontwikkelaar kan soms eenzaam zijn. Regelmatig heb je behoefte aan een klankbord of sparringspartner. Ook beginnende ontwikkelaars kunnen veel baat hebben bij gesprekken over het mooie maar moeilijke vak.

Nikkessen Projecten

Interesse?

Klik op de contact button hieronder en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.